Pascal van Emmerik

Pascal van Emmerik

Online Marketeer in opleiding

Pascal is een enthousiaste en creatieve online marketing in opleiding. Tijdens zijn studie Commerciële Economie heeft hij een stevige basis gelegd in online marketing, waarbij hij zich vooral heeft gericht op het op een creatieve manier bereiken van diverse doelgroepen. Met zijn flexibele instelling en sterke communicatieve vaardigheden is Pascal een waardevolle aanvulling voor elk bedrijf.

Interesses

Voetbal
Muziek luisteren
Padel
Social media

Vaardigheden


Social media management

content creatie

Engelse taalvaardigheden

creativiteit

samenwerken

Ervaring

Stagiair projectmanager – Crocodile Agency

Tijdens zijn afstudeerstage bij Crocodile Agency, een modern reclamebureau in Amsterdam, heeft Pascal social media campagnes voor verschillende grote merken mogen helpen lanceren. Daarnaast heeft hij onderzoek gedaan naar de Gen Z doelgroep en de invloed van deze generatie op de toekomst van het marketinglandschap.

Allround (junior) marketeer – Poppodium Bibelot

Als allround (junior) marketeer bij Bibelot werkte Pascal, gedurende zijn tussenjaar, in een team van 3 marketeers om de beste shows neer te zetten voor de verschillende doelgroepen van het poppodium. Hier heeft hij alle basiskennis van zowel offline als online marketing opgedaan en voor het eerst in een echt marketingteam gewerkt.


Opleidingen

Minor Marketing Management – Università Europea di Roma, Rome

2023

Commerciële Economie – Avans Hogeschool, Breda

Van 2019 tot 2024

HAVO Economie & Maatschappij – Insula College Halmaheiraplein, Dordrecht

Van 2014 tot 2019

Alle blogs van Pascal