Brandon Lupgens

Brandon Lupgens

Management & Support Assistent

Brandon is een enthousiaste management assistent. Kort na het behalen van zijn bachelor in de commerciële economie is hij begonnen bij Anglers. Tijdens zijn studie heeft hij gewerkt/stage gelopen bij meerdere bedrijven en verschillende sectoren: groothandel, FMCG-multinational en een speelgoedimporteur. Tijdens zijn functie bij Anglers volgt hij een pre-master aan de Rotterdam School of Management. Hij is een aanpakker en probleem oplosser wat goed past bij de dagelijkse uitdagingen van het bedrijf.

Interesses

Hardlopen
Voetbal
Frankrijk
Muziek (Jazz)

Certificaten

TOEFL – IBT

Engels taalvaardigheidsexamen
Score van 104

TOSA EXCEL 365

Score van 774

Excel Skills for Business

 Macquarie University

Ervaring

Management Assistent – Opdrachtgever Anglers

Binnen Anglers is Brandon verantwoordelijk voor veel uiteenlopende taken. Het bedrijf krijgt dagelijks vele uitdagingen op zijn pad. Brandon is er om deze uitdagingen op te lossen, te structureren en pro-actief op te reageren!

Commercieel Stagiair – UP International

Zijn afstudeerstage heeft hij gehouden bij UP International. Dit bedrijf is werkzaam binnen de im- en export van speelgoedartikelen. Hier heeft hij zich bezig gehouden met de ontwikkeling van een verkoopplan, gericht op branche vervaagde retailers. De afstudeerstage is door de Hogeschool Rotterdam beoordeeld met een 10!

Project Consultant CAGT – Interfilter Group

Hier was Brandon, samen met zijn groepsgenoten, mede-verantwoordelijk voor de verkoop- en marketingstrategie van het nieuwe ‘Compressed Air and Gas Treatment’ (CAGT) segment.

Marketeer & Magazijn – Cilgro Distributie

Na vier jaar lang gewerkt te hebben als winkel- en magazijnmedewerker, mocht hij ook de marketingstrategie van Cilgro vormgeven. Hier heeft hij zich bezig gehouden met het optimaliseren van de producten, website en overige zichtbaarheid van Cilgro Distributie.

Shopper Activation Intern – Mondelēz International

Binnen Mondelēz was Brandon betrokken bij de ontwikkeling, maar ook de uitvoering van ‘below-the-line’ marketing campagnes. Hierbij kan je denken aan displays, Out-of-home schermen, Billboards, print media en onlineadvertenties. Dit heeft hij gedaan voor de bekende merken, Oreo, Milka, Liga, TUC, Côte d’Or, Stimorol, Mikado en Grenade.

Student Coach – Rotterdam Business School

Tijdens zijn bachelor heeft hij gewerkt voor de Rotterdam Business School. Samen met een mede-student was hij verantwoordelijk voor twee klassen. Het aanbrengen van een structureel les-programma en het begeleiden/‘lesgeven’ van een klas, waren Brandons taken.


Opleidingen

Pre-master Bedrijfskunde – Erasmus Universiteit (RSM)

Van 2024 tot 2025

International and Luxury Marketing – INSEEC Grande École – Parijs

Van 2023 tot 2024

Commerciële Economie (GMS) – Rotterdam Business School

Van 2020 tot 2024

Havo (Economie en Maatschappij) – Laurens Lyceum – Rotterdam

Van 2015 tot 2020

show_author_posts id=”69″